Cape Marina

Accomodatie: Appartement

 •  Monastir
 •  Tunesië Tunesië
 •  Online
 •  Simone van der Haar
 •  17-08-2013 - 24-08-2013
 •  Accomodatie,Omgeving / locatie,Eten en drinken,Reisleiding
 •  Appartement
 •  2 volwassene(n) en 0 kind(eren)

Op 17 augustus 2013 zijn mijn dochter en ik naar Cape Marina Monastir (Tunesië) geweest om samen bij te komen van een zware en verdrietige periode.

Met de bus gingen we richting de bestemmingen. Bij het eerste resort stapte Marielle uit, omdat ze hier haar auto had staan. We gingen dus alleen verder met een chauffeur die amper Engels sprak. Na anderhalf uur kwamen we op Cape Marina aan, tenminste… We werden gedropt op een drukke rotonde, omdat de bus de straat niet in kon. Het enige wat de chauffeur zei in het gebrekkig Engels dat we rechtdoor moesten lopen.

Na een ruim kwartier wisten we nog steeds niet waar we heen liepen en het was inmiddels al middernacht in een land wat je niet kent. We voelden ons toch behoorlijk in de steek gelaten! Met nog een ander stel zijn we weer terug gelopen en daar een local aangesproken, die vertelde dat we dus nog verder door moesten lopen.

De volgende ochtend zagen we pas waar we zaten! En het hele appartement was zo vreselijk vies!! Toen zijn we toch eerst maar op zoek gegaan naar een wisselkantoor, omdat we niet met euro’s konden betalen. Dit was snel en keurig geregeld bij het naastliggende hotel.

Onderweg zijn we zeker 15 keer aangesproken door mannen die erg vervelend waren.

Na het nodige gekocht te hebben zijn we naar de bijeenkomst geweest, daar wou ik niet meteen gaan klagen omdat we het zeker nog een kans wilden geven.

's Middags gingen we naar het zgn privéstrand, waar overigens iedereen naar toe kon, een klein strandje VOL met moslims! Ook hier werden we constant lastig gevallen ( mijn dochter was hoogblond!) we voelden ons hier niet prettig en zijn na een kwartiertje weer weg gegaan.

Bij ons appartement aangekomen zijn we eerst maar eens gaan schoonmaken, zo vreselijk vies! 's Avonds heb ik Marielle een sms gedaan met de vraag of ze een andere accommodatie voor ons had, na een half uur kreeg ik bericht terug dat alles in de omgeving vol zat, maar dat ze haar best voor ons ging doen.

19 aug weer een sms gedaan met de vraag of ze desnoods een ticket naar huis voor ons kon boeken. Maar geen antwoord gekregen. We waren die dag naar het grote strand geweest (was meer een vuilstortplaats) en daar ging mijn dochter even alleen de zee in, binnen enkele seconden stonden er 6 mannen om haar heen die aan haar begonnen te zitten!

Op de terugweg even langs de kleine winkeltjes gelopen en daar was het al niet veel beter, ze gingen voor ons staan, liepen met ons mee en riepen de ene sexistische opmerking na de ander, ook hier werden we weer vastgegrepen!

Het enige wat we konden doen was negeren en maar weer weglopen..

's Avonds toch maar even ergens wat gegeten (het Italiaans restaurantje schuin onder ons) en daar waren 2 aardige jongens aan het werk en hebben we redelijk gegeten. Maar waar we ook liepen overal werden we lastig gevallen…we voelden ons verre van comfortabel!

20 augustus maar eens naar de Medina gelopen omdat we toch wel wat wilden ondernemen. Maar dat was nog griezeliger dan op Cape Marina!!! Daar werden we een winkel ingelokt en ging de deur achter ons op slot!!! Hebben geschreeuwd dat ie m open moest doen maar dat was die man in eerste instantie niet van plan! Na doorschreeuwen van ons ging de deur toch open en zijn we eruit gevlucht! Snel bij de supermarkt de nodige boodschappen (plus donkere haarverf voor mijn dochter!!!!!)

Daar zijn we s avonds maar gebleven, we durfden gewoon niet meer! Ik heb mijn dochters haar daar donker gemaakt in de hoop dat de “aandacht”wat minder zou worden, maar dat was valse hoop! We zijn ( na wederom lastig gevallen te zijn) maar in ons appartement gebleven en op bed gaan liggen.

Op 21 augustus om 16.34 weer een sms naar Marielle gedaan met de vraag waarom we niks van haar hoorde, en dat we ons behoorlijk in de steek gelaten voelden, maar wederom geen antwoord! Toen op 21 augustus om 17.14 maar een sms naar Sanne gedaan, met de vraag of zij dan misschien iets voor ons kon doen. Extra beveiliging krijgen bij ons appartement! Maar ik ga toch niet op vakantie om extra beveiliging te krijgen?? Ik wil genieten en ontspannen wat we zo enorm nodig hadden, al ons laatste spaargeld zat in deze vakantie!! Het huilen stond ons nader dan het lachen! De rest van de avond maar weer in ons appartement gezeten.

En 22 augustus was ik er helemaal klaar mee, m'n dochter werd ook nog eens ziek ( ernstige buikloop) en we zaten allebei onder de jeukende bultjes!! (vlooien ??) Kan 150 korting krijgen en een bos bloemen van sunweb!! NOOIT WEER!!!

Reacties

 1. Er zijn geen reacties.

Reageren?

 • *

 • *
Beleef je NU een bedorven vakantie? Bel de Red Mijn Vakantie alarmlijn: 0031 – (0)6 53 99 6666
Plaats hier gratis jouw verhaal

Een vakantie die op een nachtmerrie uitloopt. Je zult er maar mee zitten! Plaats hier gratis jouw rampvakantie.

Bedorven quotes

 • "Het was een chaos in die veel te kleine vertrekhal." lees meer

  Nynke in Spanje
 • "Ik kon niks anders dan huilen en mijn dochter ook." lees meer

  Pascal M. in Griekenland
 • "Wat je ziet in het programma 'smaakpolitie' was er niets bij." lees meer

  René, België