Harbour View, Rederskaai 47

Accomodatie: Appartement

 •  Zeebrugge
 •  België België
 •  Online
 •  Ellen Steegen
 •  02-09-2013 - 04-09-2013
 •  Accomodatie,Omgeving / locatie
 •  Appartement
 •  2 volwassene(n) en 0 kind(eren)

Deze studio ziet er op het eerste zicht goed uit op de foto's: nieuw, fris. Eén keer je aankomt, valt het serieus tegen: het goedkope Ikea-bed is véél te smal voor 1 volwassenen (120cm), de gordijnen houden geen licht of warmte buiten, de ligging is ronduit slecht (afgelegen, ver van strand en attracties), de studio is erg krap. Bovendien kan je geen frisse lucht binnenlaten via een venster: er is enkel een schuifraam dat je niet kan openzetten omdat je op het gelijkvloers zit: iedereen kan dan namelijk binnen. Verder moet je eten op oncomfortabele klapstoeltjes.

Er was veel geluidsoverlast: om 8 uur 's morgens begon men met kloppen, hameren en boren zodat uitslapen er zeker niet bij was. Dit lawaai duurde de hele dag door. Ook de ligging juist aan de haven, parking en drukke baan zorgt voor een slechte nachtrust.

Er is niets te doen in de buurt, voor alles heb je de auto nodig. Veel leegstaande appartementen en veel inbraken in de buurt.

Verder was het fornuis niet eens aangesloten! Resultaat: niet kunnen koken!

Dit getuigt van echte nalatigheid. Eigenares woont zelf in een chique villa in Destelbergen, waar we de sleutels moesten uithalen omdat ze zelf niet naar de studio kon komen om ons te verwelkomen. Helaas heeft ze het comfort van haar eigen woning niet doorgetrokken naar de studio, wel integendeel.

Toen we verhaal zochten voor de verschillende dingen die volgens ons niet konden (een fornuis dat niet eens aangesloten is kan natuurlijk niet!), werd ons gezegd dat we slechts commentaar op haar mochten hebben "als we zelf iets verwezenlijkt hadden." Verder vond ze dat die twee dagen zonder fornuis niet zo erg waren, dat betekende gewoon dat we niet konden koken in de oven volgens haar en het lag dus aan ons dat dat voor problemen zorgde (!). Omdat ik 7 maanden zwanger ben, wenste ze ons "geen huilbaby" toe, omdat we durfden klagen over de geluidsoverlast. 

Ten slotte zijn we drie nachten vroeger vertrokken, waarvoor we geen compensatie hebben gehad, we zijn dus al ons geld kwijt.

We waren de eerste vakantiegangers, dus er waren geen recensies. Als we dit op voorhand hadden geweten, waren we zeker niet gegaan. Om andere mensen dezelfde ervaring te besparen, hebben we deze recensie gepost en we hopen oprecht dat mensen ergens anders een goede vakantie gaan doorbrengen, maar ajb niet hier!

Reacties

 1. AJ - 05-12-13 00:02

  Beste,

  Jammer dat uw vakantie zo slecht is uitgedraaid, maar als vast bewoner in de residentie Harbour View wil ik toch graag wat rechtzetten.
  Dat er geen recensies van te vinden zijn is vrij logisch, het is gewoon een flatgebouw met allemaal vaste bewoners en enkele particulieren die een studio of appartement verhuren als belegging. Je bent dus gewoon bij een slechte eigenaar terecht gekomen. Dat het dan een Ikea-bed was, klapstoeltjes en dat het fornuis niet aangesloten was, heeft niks met de overige appartementen in het gebouw te maken. Je kan het hier niet echt bekijken als vakantieadres zoals in een vakantiepark of dergelijke.

  Dat kloppen van om 8 uur 's ochtends heb ik helaas ook moeten doorstaan, dit heeft toch zo'n 2 maanden geduurd. Nu is het gelukkig al opgelost, het lawaai was afkomstig van opbouw van een restaurant/bistro op de hoek van het gebouw.

  Dat er veel leegstaande appartementen zijn kan ik niet ontkennen, maar inbraken? Op de 5 jaar dat ik hier woon heb ik nog nooit geweten dat hier ingebroken is, zeker niet in het gebouw Harbour View. In de buurt is inderdaad ook niks te doen, maar dat is nu eenmaal Zeebrugge.

  Om mensen écht dezelfde ervaring te besparen (qua accomodatie), zet je er ook beter bij om welke studio het gaat. (Huisnummer + busnummer).
  Harbouw View heeft namelijk 6 huisnummers en een totaal van zo'n 72 appartementen in totaal. Deze zijn allemaal van andere eigenaars, er zitten ook heel wat appartementen en studio's tussen die wel in orde zijn. Ook heb je 's nachts totaal geen last van enig lawaai als je in een appartement had gezeten i.p.v. een studio. Deze hebben de slaapkamer namelijk achteraan en daar is het echt altijd muisstil.

  Hopelijk doet deze reactie toch wat meningen herzien.
  Mvg

Reageren?

 • *

 • *
Beleef je NU een bedorven vakantie? Bel de Red Mijn Vakantie alarmlijn: 0031 – (0)6 53 99 6666
Plaats hier gratis jouw verhaal

Een vakantie die op een nachtmerrie uitloopt. Je zult er maar mee zitten! Plaats hier gratis jouw rampvakantie.

Bedorven quotes

 • "Verder waren de wc's en kleedhokjes in het zwembad erg vies, er lag poep op de grond en er lagen bebloede tampons." lees meer

  Dennis, België
 • "De slaapkamer was ook verschrikkelijk, de tv werd vastgehouden met een riem." lees meer

  Tim, Turkije
 • "We hebben uren gewacht op schiphol zonder resultaat." lees meer

  Hendrik in Marokko